هزینه مهاجرت کاری
هزینه مهاجرت کاری پرتکرارترین سوال در خصوص مهاجرت کاری به آلمان، بعد از چجوری به آلمان مهاجرت کنیم، است. این هزینهها با توجه به تغییرات سریع قیمتها در ایران مشخص نیست و هر کس در زمان اقدام باید هزینهها را بررسی کند. ضمن اینکه با توجه به نوع ویزای درخواستی که جستجوی کار باشد یا بلوکارت برخی از هزینهها تغییر میکند. در ادامه سعی شده تا لیست کاملی از موارد هزینهبر برای متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان اعلام شود.[/cz_title]
۱- آزادسازی مدارک دانشگاهی برای کسانی که دانشگاه دولتی و روزانه تحصیل کردهاند و امکان استفاده از بند عدم کاریابی را نداشته و همچنین میزان کافی سابقه کار برای آزادسازی مدرک ندارند. هزینه این بخش بسته به سال فارغ التحصیلی، شرایط تحصیل مانند مدت زمان، مقطع و منطقه میتواند خیلی متغیر باشد.
۲- ترجمه مدارک تحصیلی و تایید توسط دادگستری، وزارت خارجه و سایر ارگانهای مربوطه مثل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.
۳- هزینههای یادگیری زبان آلمانی یا انگلیسی
۴- هزینه ارسال مدارک به زاب در صورت نیاز به ارزیابی مدارک تحصیلی.
۵- هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی توسط زاب (۲۰۰ یورو) در صورت نیاز
۶- هزینه درخواست ویزا در سفارت آلمان (۷۵ یورو).
۷- بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو، که معمولا کمتر از ۵۰۰ هزار تومان است.
۸- هزینه تایید ترجمه شناسنامه در صورت تغییر نام و یا نام خانوادگی (۲۵ یورو)
۹- هزینه بلیط هواپیما (بلیط یکطرفه کافی هست و نیازی به خرید بلیط دوطرفه نیست) و وسایلی که قصد دارید همراه خود به آلمان بیاورید.
۱۰- ۵۱۱۸ یورو (تمکن مالی) که باید در بدو ورود به آلمان همراه داشته باشید.( این بند فقط برای ویزای جستجوی کار میباشد)
نکته: این هزینهها در حالی است که متقاضی شخصا برای اخذ ویزا اقدام کند. در صورتی که این اقدامات به شخص دیگری واگذار گردد، ممکن است هزینههای دیگری نیز به این لیست اضافه شوند.